Плівка для вакуумної упаковки
Вакуумна упаковка продукції – сучасна технологія, завдяки якій збільшується термін зберігання і використання продукції, покращується її зовнішній вигляд, спрощується і стає більш безпечним транспортування. Якщо говорити про харчових продуктах, вакуумна упаковка дозволяє продовжити термін, протягом якого вони залишаться свіжими і придатними до вживання. Кожній людині практично щодня доводиться стикатися з пакувальними плівками. Термоусадочні матеріали використовують повсюдно, вони стають верхнім шаром харчових і нехарчових продуктів, захищаючи вміст від газів, пилу і різних ушкоджень. Термоусадочні плівки відрізняються здатністю змінювати власні розміри в процесі послідовного нагрівання і охолодження. Відповідно упаковываемое виріб прогрівають до певної температури, після чого дають йому охолонути. В результаті термозбіжна плівка щільно обтягує продукт, гарантуючи згодом його захист від певних негативних факторів.
Властивості вакуумних упаковок
Купити плівку для упаковки доцільно не тільки у зв'язку з її доступною вартістю. Вакуумні матеріали володіють рядом властивостей, які роблять їх багатофункціональними і затребуваними:
- Можливість герметичної упаковки.
- Відсутність всередині упаковки кисню, що забезпечує відсутність окислювальних процесів і запобігання розмноження мікробів.
- Збільшуються терміни зберігання.
- Прозорість верхнього шару поліпшує зовнішній вигляд товару і дозволяє візуально визначити якість вмісту.
При цьому вакуумні плівки володіють хорошою гнучкістю при досить високій міцності і не дозволяють отримати несанкціонований доступ до продукції, пошкоджуючись при спробі розтину. При цьому при необхідності отримати вміст з такої плівки вдається витягти без труднощів.